JORNADA AMATEUR

RACKET CUP!

Coneixes el beach tennis? ¿Encara no? El coneixes però vols aprofundir més? doncs no ho dubtis i participa a la jornada que des de Beach Tennis Barcelona Club hem preparat per als practicants d'esports de raqueta la tarda del dissabte 29 de setembre de 18:00 A 20:00!

 

Una jornada pensada des d'un esport de raqueta per a altres esports de raqueta o platja i que es desenvoluparà en l'entorn únic del 11è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis Platja, el torneig més important de la península i un dels més importants d'Europa ;)

 

 

Durant 2 hores us demanarem que doneu el màxim de vosaltres, primer a la masterclass liderada per Alba Gamell, número 1 d'Espanya durant el 2017, i en segon lloc a través d'una competició guiada en la qual haureu de demostrar el que han après per aconseguir la victòria !!

¿Assumiu el repte?

A l'entorn únic del 11è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis Platja hem preparat un espai molt especial per als més petits :)

Gràcies al nostre partner Decathlon, la Fan Zone Junior, espai per a què els més petits puguin conèixer i provar el beach tennis, estarà activa durant tot el cap de setmana del 28-30 de setembre!

Per poder gaudir d'aquest esport només caldrà que us acosteu a la platja de Bogatell i demaneu informació a la zona decathlon del # beachtennisBCN6500 i llestos! a gaudir del beach tennis!

Ens veiem a la sorra beacher@s!

PROVA LA FAN ZONE JUNIOR!

VINE A L'OPEN DAY!

A Beach Tennis Barcelona Club organitzem, d'acord amb la nostra filosofia de promocionar el beach tennis i fer créixer el nombre d'amants d'aquest esport, una jornada Open day mensual, una activitat gratuïta i dirigida a totes aquelles persones (infants, joves i adults) interessades a provar a Barcelona el beach tennis.

L'Open Day s'estructura en una classe d'iniciació i una mini competició guiada.

 

T'apuntes?

© 2018 Beach Tennis Barcelona